Filmkes uit de oude doos

Om opnieuw de blogdraad op te nemen na onze twee laatste posts, twee filmkes die eigenlijk bij deze post moesten. Een mooi sneeuwtapijt en een windstille dag: het ideale moment om de drone nog eens van stal te halen.

Aangezien de kans op sneeuw vrij onbestaande is smijt ik ze nu maar on line. Hopelijk is de blogtrein hiermee opnieuw vertrokken

Allereerst een besneeuwd boerenerf vanuit de lucht.

Omdat ik onze tuin ondertussen wel een beetje beu gezien ben, heb ik ook de omgeving even verkend.

4 Comments

 1. bentenge

  Leuk speelgoed ! Het moet lukken dat we deze middag tijdens de pauze net over drones bezig waren. Volgens sommige medecollega’s kun je dergelijke dingen al vanaf 250euro vinden…

  • meneer Boerenerf

   Je kunt met die dingen alle kanten uit. Deftig professioneel gerief is ergens 3.000 tot 30.000 euro (alhoewel er ook wel spullen van 100.000 euro zullen rondvliegen). Wil je een beetje stabiele beelden met een ietwat deftige camera (vaak een gopro: klein gewicht en toch deftige beeldkwaliteit) en een redelijke vliegtijd (20 min) dan zit je toch al snel rond de 1000 euro.
   Ben je tevreden met lagere beeldkwaliteit, meer schokkerig beeld en een vliegtijd van 5 min dan kom je zelfs met 100 euro al toe. Dus ja, voor 250 euro kun je wel al iets kopen.
   Dat doet er mij aan denken: kan er soms een lezer mij op de guest list krijgen van de drone convention in Genk? http://www.droneconvention.eu/nl/home.aspx Ziet er vree interessant uit maar 100 euro? Sorry, voor dat geld koop ik mij liever nog wat speelgerief.

 2. Madam Elisa

  Ik vind dit stiekem wel heel leuk!

 3. Fruitberg

  Ziet er erg mooi uit, hoe hoog vlieg je op dat tweede filmpje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑