Opruimwoede

In afwachting van beter weer om in de tuin te kunnen werken en in afwachting van het leveren van kasten voor de slaapkamers. En omdat ne mens niet altijd hele dagen kan boeken lezen en series bekijken (alhoewel we daar al goed ons best gedaan hebben: Downton Abbey, Modern family, Miranda, Happy Endings, Utopia ….) besloten we vorig weekend om de berging eens op te ruimen.

Dat was redelijk nodig. Het is niet te geloven wat ne mens allemaal verzameld in twee jaar. Heel wat keukenspullen zitten nog in verhuisdozen en ook tijdens de verbouwingen werden er heel wat overschotjes verzameld. Ge weet hoe dat gaat: ge koopt verfspullen en waar ga je die leggen: in de berging. Dus na het verven staat u berging halfvol met verfblikken, idem voor als ge kurk legt …. En zo eindigt ne mens met onderstaande berging.

Hoog tijd om wat op te ruimen. We kochten in de solden 2 grote rekken (dank u Leen Bakker) en begonnen met sorteren. Een hoopje bewaren en een hoop voor het containerpark.

Voor:

P1040127

Na:

P1040129

Toeval wilt dat meneer Boerenerf zijn ouders een paar weken terug identieke rekken gekocht hadden en er daar nog eentje van op overschot hadden. Die komt er ook nog bij. Dan kunnen we nog ietsje beter stapelen en kan meneer Boerenerf (eindelijk, hoor ik hem zuchten) een deftige eet- en drankvoorraad aanleggen (ja, ook doomsday preppers is hier de revue gepasseerd).

5 Comments

 1. Eilish

  Volgens mij is er toch al wat drank voorradig 😉

 2. Menck

  Ik zou er niet om malen om eens een dag opgesloten te worden in die berging. 😀

 3. supermasj

  Bij mij ziet de garage er na het opruimen uit als op de eerste foto

 4. boerenerf

  @Eilish, Aalst carnaval komt eraan. We hebben net VEEL te weinig drank …
  @Menck, ‘t is er koud zulle. Wel drank genoeg om warm te blijven (zo’n drie dagen …)
  @supermasj, geen nood, dat blijft niet zo. Geef het 2 maand en het is weer 1 grote warboel

 5. de biodiverse tuinier

  Ik zie toch al wat flesjes staan … Leffe herken ik, maar wat zijn die fleskes rechts boven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑