Blij

Ik hou van de kerstdagen. Tijd voor familie en vrienden. Kerstversiering en kerstlichtjes overal. En gepaste cadeautjes uitzoeken. Dit jaar was er weinig tijd om op pakjesjacht te gaan. Er moest zo een 90 m² kurk 4 lagen vernis krijgen.

Dus werden er heel wat cadeautjes online besteld. Heel makkelijk en je komt ook nog eens dingen tegen waar je zelf al lang op zoek naar was.

Heel content was ik van de service van de webshop juffrouw zonder zorgen.

Toen ik de grote kartonnen doos opende was ik blij als een kind. Want wat ik voor mezelf bestelde was ook heel mooi ingepakt. Plus kreeg ik er nog een mooi kaartje, een kerstbal en een kortingsbon bovenop. Dat is nog eens service!

P1030985

En wat zat er nu in die pakjes? En waar was ik al een tijdje naar op zoek?

 

P1030987

 

Daar word ik nu blij en gelukkig van zie.

Fijne feestdagen aan iedereen!

8 Comments

 1. Eilish

  Mooi vloertje ligt er daar onder die cadeautjes ! Ik graaf in mijn geheugen, ‘k denk dat mijn grootmoeder ook zo een vloer liggen had.

 2. Opentuinen Bever

  Leuk! Prettige kerstdagen!

 3. Menck

  Prettige feesten, familie Boerenerf!

 4. supermasj

  Inderdaad een mooie vloer. En pretiige feesten gewenst (kan niet missen met dat soort pakjes).

 5. natuurlijk-rijk

  Mijn aandacht ging ook naar dat vloertje 😉 Mijn Madame kent dat boekske ook. Fijne feestdagen.

 6. bart

  Goed eindejaar, ook voor de verkskes 🙂

 7. onderdeappelboom

  Fantastisch, een cadeautje voor jezelf; en dan nog zo’n schoon!

 8. boerenerf

  @ Eilish, supermasj en natuurlijk-rijk:Wij waren ook aangenaam verrast toen we de vloer onder het tapijt ontdekten. We gaan hem zeker proberen recupereren als we aan de verbouwingen op het gelijkvloers beginnen.
  @onderdeappelboom: het is mijn favoriete tijdschrift en ik lees er veel 🙂
  @Bart: we zullen de wensen zeker overbrengen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑