Nieuwjaarswensen

Voila zie, onze nieuwjaarswensen.

Rijkelijk laat, maar voor de verandering niet onze fout. We konden hier namelijk al een paar dagen op geen enkele wordpress.com blog meer. ‘t Was ook ‘t enige waar we niet op konden. Dus we dachten eerst: dat ligt aan wordpress. Dat was het dus niet. Na zelf wat zoeken en prullen, uiteindelijk ne nog slimmere mens dan mezelf gebeld, en hopsakee,  het spellement marcheerde weer! (Voor de nieuwsgierigen onder jullie: het probleem lag bij de DNS-servers)

2 Comments

  1. bart

    die schalkse DNS-servers toch! 😉 Eveneens een voorspoedig 2011 gewenst.

  2. Cee

    72.233.69.6

    Hierzie, wie heeft er nu DNS nodig? :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑