In blijde verwachting

Neen, niet madam Boerenerf. Want peuter, kleuter en (de horror!) baldadige tienerfratsen, heer laat deze kelk aan ons voorbij gaan.

‘t Is Rosa die zwanger is. Neen, niet Rosa van naast de pijpenlade maar dees Rosa. Rosa is een vree schone gingerkleurig Kune Kune die zich momenteel (samen met den Tom) in Overijssel vree neig aan het amuseren is in de sneeuw. Dat levert foto’s op om bij weg te smelten. Wij staan op de wachtlijst voor 2 van haar biggetjes (normaal gezien een broertje en zusje). Allé, ‘t is te zeggen als er twee heel schone gingerkleurige biggetjes (we zijn nogal tamelijk verzot op zulke beestjes) tussen zitten. Want zelfs al zijn beide ouders van die kleur, dan is het nog niet zeker dat ook hun biggen zo door het leven gaan. ‘t Kan dus zijn dat we nog wat meer geduld gaan moeten en op een volgende worp moeten wachten. Eind januari gaan we het weten.

In maart gaan we in ieder geval zeker naar de workshop ‘het houden van Kune Kunes’. Zo hebben we in 2011 toch nog een beetje vakantie EN zijn we goed voorbereid op de komst van onze nieuwe gezinsleden.

3 Comments

 1. bart

  Hoedadde? Geen goor horrorfilm-linkje bij de KuneKunes? (http://www.youtube.com/watch?v=jPLb3_YE4Pk ter inspiratie, maar jij hebt ongetwijfeld beter!)

 2. meneer boerenerf

  Er is zelfs een echte klassieker in het genre Bart:
  Razorback

  Blijkbaar hebben varkens geen genetische wijziging nodig om mensen te doden ….

  Wie varkens kan slachten en opeten, kan ook mensen slachten en opeten vinden sommige filmmakers:
  je hebt de kortfilm Pig

  die vrij, euh, disturbing is en Long pigs
  http://www.longpigsthefilm.com/ die ook een cannibaal toont.

  Black sheep is nog redelijk grappig om te zien en poultrygeist is gewoonweg onnozel. Pig of Long pigs zitten echter in een compleet andere categorie. Zoals 1 reviewer het stelt:PIG is a deeply unpleasant and offensive film.

 3. Loko Tosh

  mmm, ze zien er lekker uit … sommige filmmakers zijn ook mensen 😉 maar inderdaad, ik eet onze poes ook niet op, zelfs al heeft ze vorige week één winterkoninkje en één goudhaantje naar de eeuwige fluit- en vliegvelden geholpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑