Smaken verschillen

Meestal, ik zeg wel meestal, hebben madame Boerenerf en ik dezelfde smaak. Ons huis zelf bijvoorbeeld, de tuin, de varkentjes …

Op sommige zaken hebben we echter een verschillende smaak. Madame Boerenerf is redelijk zot van meubels in Scandinavische stijl (check haar pinterest board maar ne keer). Ik ben daar niet zo van onder de indruk. We hebben echter snel een oplossing gevonden voor die verschillende smaak: madame Boerenerf doet in gans het huis haar goesting, ik mag mijn slaapkamer inrichten. Zij vond dat een vrij eerlijke verdeling…

Momenteel zijn we dus aan het rondkijken voor meubeltjes op de slaapkamers. De verlichting is al in orde en daar komen de verschillen in smaak al meteen tot uiting.

Ik koos voor dit raar geval:

P1040015

‘t Is duidelijk te merken dat ik in mijn jeugd naar veel te veel slechte jaren ‘70 science fiction films heb gekeken. Maar bon, die geometrische schaduwen, dat heeft iets!

Madame Boerenerf ging voor de romantische toets.

P1040009

Grappig was dat dit spellement nog moest gemonteerd worden. Die lamp is namelijk opgebouwd rond de lichtbron. Vree plezant puzzelen was dat!

Half afgewerkt vond ik het wel iets weg hebben van een deathstar in volle opbouw. Ik had het persoonlijk zo gelaten maar madame Boerenerf heeft toch maar beslist om er de 84 bloemen op te bevestigen.

P1040006

Bon, dat gaat nog grappig worden als we ooit de gelijkvloers moeten inrichten.

2/100

5 Comments

 1. Eilish

  Er is niets leuk aan om zonder partner te wonen, behalve dan de inrichting van mijn huis. Wat de kinderen ook zeggen, ik doe mijn goesting.
  Wat jullie ‘goesting’ betreft, het reflecteert allebei mooi op het plafond !

 2. supermasj

  Hier vallen de verschillen in smaak nogal mee, de kleinste gemene deler bllijft vrij groot dus we komen er wel. Ik durf wel eens iets te strak gaan, maar dan rond MadaMasj de scherpe hoekjes eraf.

 3. onderdeappelboom

  Huisinrichting, het blijft hier ook een heikele kwestie… Maar toch, als je dan eindelijk, na een jaar zoeken aan die tafel zit die je alletwee mooi vindt, zie je mekaar nog zo graag 🙂

 4. Menck

  De werkwijze te onzent is eenvoudiger: mijn madam beslist en ik voer uit. Voilà.
  En nee, ik zit niet onder de sloef; ik heb gewoon een bijzonder brede smaak.

  Komt dat zo wat geloofwaardig over? 😀

  • meneer boerenerf

   absoluut, we twijfelen geen seconde aan deze versie van de feiten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑