#sneeuw

Voila, hier op het boerenhof hebben we ook onze eerste portie sneeuw van deze winter gehad. ‘t Was dat madam Boerenerf thuis was of we hadden er geen foto’s van gehad. Na de middag was het meeste namelijk al lang gesmolten. Moesten ze daar nu zo een spellement van maken op voorhand?

‘t Was precies alsof er een gigantische sneeuwstorm op ons afkwam als ge het nieuws geloofde … Tot nu toe zijn we hier op het Boerenerf content van de winter, vorig jaar was het wel wat erger. En in 2010 waren we zelfs letterlijk ingesneeuwd.

Soit, bij deze dus de eerste sneeuwfoto’s van deze winter op het Boerenerf.

 

P1030958

P1030960

 

Is het u al opgevallen trouwens hoe de media zelf te lui zijn geworden om nog ne fotograaf op pad te sturen? Vroeger huurden ze een getalenteerd man/vrouw in, nu laten ze ergens een onderbetaalde stagair een selectie maken van de ingezonden foto’s. Web 2.0, allé economie 2.0, noemen ze dat.

Niet dat wij hier op het Boerenerf daar afkerig tegen staan zulle! Als ge nog geen fan zijt van onze facebook pagina is het nu het moment om dat te worden.

8 Comments

 1. Mooi, die boomgaard in de sneeuw. Maar ik zou die ladder binnenhalen.

 2. Ik ben vooral fan van jullie schitterende varkentjes!

 3. Niet te vroeg victorie kraaien, de winter is nog maar (euh eigenlijk zelfs nog niet officieel) begonnen.

 4. Mooie plaatjes. En ja, hoe gaat het met de varkentjes?

 5. onderdeappelboom

  December 10, 2012 at 3:58 pm

  Inderdaad, vaak begint de winter pas na Kerst, of soms zelfs in februari. Maar het zijn mooie plaatjes!

 6. Volgende keer moete zeker eens inzoemen op die mooie takken vol met sneeuw, da’s ook moooooi! Eten die varkens ook geen voederbieten in de winter? O ja ik ben zelf ondertussen verhuist naar mijn eigen website; natuurlijk-rijk.be

 7. Facebook sucks! 😉

 8. @supermasj, ja de ladder blijft meegaan …
  @aandewaterkant, @Zem, er komt een nieuwe post over hen
  @bentenge, @onderdeappelboom, wij hebben er hier een goed oog in: voor de verandering ne keer een zachte winter denken wij!
  @natuurlijk-rijk, mja die eten voederbieten maar echt gek zijn ze er niet op. en vorig jaar waren die bevroren wegens niet bedekt en vervolgens slecht geworden, dus we slaan het dit jaar maar ne keer over. En ja, we hebben het gemerkt dat ge aan het verhuizen waard!! ALtijd die google reader moeten aanpassen, zucht …
  @F, ge zit niet eens op Facebook, hoe weet ge dan dat het sucked?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑