Meer straatstenen

Annetanne durft hier te beweren dat ze last heeft van onkruid tussen haar straatstenen. Goed ja, als ge met een microscoop d’er vlak op zit kunt ge daar inderdaad links en rechts wel een beetje onkruid ontdekken.

Eerlijk gezegd zijn we daar op het boerenerf niet bepaald onder de indruk van. Aanschouw onze kinderkopkes en het welig groeiende gras!!!

P1030515

Als ge goed kijkt kunt ge tussen het gras en onkruid hier en daar nog een kassei zien liggen.

P1030516

9 Comments

 1. Ik heb hier in de tuin een volledig klinkerpad gevonden onder het gras. Ik vond al dat het gras daar minder goed groeide…

 2. ik vind het prima zo, niks aan doen.

 3. handig, gewoon met de grasmachine erover, ik wou dat ik dat met mijn kasseien oprit ook kon doen … mos en onkruid zijn nu mijn blessings daar 😉

 4. ik herinner me de blik in de ogen van onze overbuur, die keer toen ik onze oprit afreed met het grasmachien. (wel uw messen hoog genoeg zetten, het resultaat is best ok!)

 5. Die stenen liggen er om niet in de modder te zakken. Dacht ik. Prof. Kruithof lachte in mijn eerste kan met de burgerlijke Vlaming die alle gras tussen zijn straatstenen wou verwijderen. Vraag me niet meer waarom, maar het is wel blijven hangen. Enfin. Volledig zinloze bemerking. Dat mag ook eens, Niet ?

 6. onderdeappelboom

  June 20, 2012 at 9:52 am

  En ik zou zo’n oprit als die van jullie zelfs willen aanleggen!

 7. Ik vind het een oergezellig paadje!

 8. Als je het (tijdelijk) wil aanpakken: de roofingbrander erop zetten!

 9. Mooi paadje! Dat zouden meer mensen moeten doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑