Solden

Madam boerenerf laat me niet graag alleen naar de winkel gaan. Volgens haar kom ik immers altijd met meer naar huis dan er op het lijstje staat en zijn we dan ook duurder af.

Dat is dus absoluut niet waar! Ik heb gewoon oog voor koopjes en denk op een langere termijn. Madam boerenerf is namelijk het type dat 1 tube tandpasta zou kopen, terwijl ik zo iets heb van: tandpasta dat wordt niet slecht en als ge er drie tegelijk koopt hebt ge korting, dus we kopen 6 tubes tandpasta en dan zijn we van de eerste keer goed voor een paar maand. Als ooit ons berging volledig af is (lees: we hebben deftige opslagruimte) gaat dat nog leuk worden: ik ga een jaarvoorraad W.C.-papier + schoonmaak- en wasproducten willen inslaan en madam boerenerf gaat zeggen dat ik een beetje zottekes ben.

Soit, ne ganse uitleg om te zeggen dat ik ne nieuwe kruiwagen heb gekocht. Want eigenlijk kon ik wel een nieuwe gebruiken en hij stond serieus in afslag: van 63 euro naar 40 euro.  Da’s maar liefst 36% goedkoper!! Serieus, zoiets kunt ge toch niet laten staan, zekers niet als het zo een schoon gerief is.

P1020868

 

‘t Is een plezier om mee te rijden. Ne mens krijgt er goesting van om in zijn tuin te werken.

10 Comments

 1. het is schoon gerief, maar of ik helemaal de redenering van het bulk kopen volg… ;)))

  ha! te lang geleden!
  ik zou ne keer de veranderingen willen zien!!!!
  groetekes, n♥

 2. en ‘t is ne Polet. Met ne Polet kunt ge sowieso niks misdoen. Ze zal content genoeg zijn als ze er eens mag in zitten!

 3. Mooi,, al zo ik denk ik ook ni zo veel inslaan hoor, 😉 maar ja wij hebben geen opslag plek

 4. De shoppinggewoontes…. zo herkenbaar!

  Als je ergens een mei- of sleedoornhaag hebt staan: steek alvast maar een vol wiel in uw nieuw masjien!

 5. Nen kruiwagen komt altijd van pas. Wij hebben er twee staan, en dan komen we soms nog enen tekort. Een beetje spreiding van kruiwagens over den tuin is meegenomen, dna moet je zover niet lopen 🙂
  Ach, ja, herkenbaar, dat vooruitziend aankopen.

 6. @woolf, laat me doen en ik koop bepaalde brol per pallet!
  @bart, inderdaad kwaliteit. Maar madam wil er niet inzitten (waarschijnlijk schrik dat zer ook naar het containerpark wordt afgevoerd 😉
  @Elisabeth, ‘t is nochtans goedkoper!! En tot nu toe zijn besparingen belastingsvrij, dus beter 10 euro uitgespaard dan 10 euro bijverdiend (waar daar gaat de overheid met de helft gaan lopen)
  @koen, aha, dat is er met het wiel van mijn oude kruiwagen is gebeurd
  @bentenge, blij te lezen dat er nog van mijn gedacht zijn!!

 7. ik wou hetzelfde zeggen als Bart, ‘t is een polet!

 8. dat inslaan van zoveel producten zou ik ook ni doen ge spaart er misschien mee uit maar vergeet niet dat het na verloop van tijd zijn kwaliteit verliest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑