Mijn excuses dat het vervolg op deze post wat op zich laat wachten. Maar wegens alweer hectische werkomstandigheden en allerhande NMBS-perikelen is ‘s avonds de goesting om een post te schrijven niet al te groot.

Werkgewijs is het alweer druk, druk, druk. Na vrijdag doodziek te zijn gaan werken mag ik nu op mijn eentje het werk van drie voltijdsen doen. Awoe de baas die teveel verlof heeft toegestaan! Als beloning krijg je dan een joekel van een fles rode wijn (ik lust geen rode wijn) en mag je dan vernemen dat er dit jaar geen ecocheques komen (soit, ‘t kon erger, niet waar ex-collega’s?). En die fles vindt wel zijn weg naar een bereidwillige recipiënt.

Voor de rest is mijn neus pour les bonnes affaires nog steeds intact. Op bijna het perfecte moment een leuke lange termijn putoptie/korte termijn call optie constructie opgezet om uw vingers bij af te likken. Een iets concreter en (voor het merendeel van mijn lezers) leuker buitenkansje viel er te rapen bij deze sympathieke retailketen: wie voor 25 euro was- en of kuisprodukten kocht kreeg 2 gratis cinema tickets. Nu kan ne mens altijd wel wasproduct gebruiken (en dat spul wordt toch niet slecht) en af en toe gaan we ook wel ne keer naar de cinema. 25 Euro aan nuttige zaken uitgeven om ne leuke cadeau van 16 euro terug te krijgen, dat noemen wij ten huize boerenerf een buitenkansje! (Die optie-constructie was trouwens te vinden bij een andere, winstgevendere retailer. Kijk, dat vind ik nu een leuke toevalligheid).

Na nieuwjaar eens kijken of er geen leuke film speelt in het plaatselijke ciné-palace. Een lekker pizza en ne leuke film en ik ben content (‘kzenekik ne mens van simpele geneugtes).