Sensation White

Als die mannen van sensation nog een bijkomende locatie zoeken voor één van hun witte feestjes kunnen ze steeds terecht op het boerenerf. Onze bovenverdieping is namelijk wit. Volledig wit. Plafond, muren en de vloer eigenlijk ook. Alles wit. Behalve de dakwerkers die vorige week onze dakgoot en klimop in orde hebben gebracht werd er toen ook gepleisterd. ‘t was hier redelijk druk. Met nesten buiten en nesten binnen. Vooral de brol binnen was nogal, euh, onpraktisch. De gang vol gyproc en een vervaarlijk machine. ‘t is een half mirakel dat we geen been gebroken hebben.

 

De werkmannen hadden wel wat bescherming op de grond aangebracht maar madam Boerenerf heeft er toch serieus mogen op schrobben om het allemaal weer proper te krijgen want het was vuil! Wit vuil weliswaar maar dat blijft toch vuil.

 

 

 Eén ding is zeker, dit jaar wordt het een witte kerst ten huize Boerenerf 😉

 

3 Comments

 1. petra

  Ben ik blij dat ik ni om de hoek woon om dat allemaal mee op te kuisen!! 😉

 2. Sandra

  das wel heel……wit 🙂

 3. Meneer boerenerf

  @petra, wacht tot het tijd is om te verven! We zullen u wel komen halen dan!
  @Sandra, er komt dus nog een kleurke op, Petra zal helpen … 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑