Buiklig, eerste poging

Van deze meneer kreeg ik een goede tip: leg je eens op je buik om te fotograferen. Allemaal heel leuk als je niet bewegende objecten wil fotograferen. Maar ik wou nog wat leuke foto’s van Jacobus en Corneel. Makkelijker gezegd dan gedaan! Die beesten zitten dus niet stil. Ze willen knuffelen en spelen. En als je op je buik gaat liggen vinden ze dat helemaal de max! Bijten in mijn haar, in mijn schoenen kauwen, aan mijn trui en broek knabbelen,… maar stilzitten en ne keer schoon poseren lukt echt niet.

Op de foto’s kan je zien dat ze met een deken spelen. Het was de bedoeling dat ik daar op zou liggen zodat ik niet in hun str*nt zou liggen.

Zelfs het afleidingsmaneuver van meneer boerenerf werkte maar zolang hij eten voerde. Niet lang dus!

Och ja, het belangrijkste is dat de varkentjes zich geweldig geamuseerd hebben zekers?

P1020418P1020433P1020472P1020474P1020476P1020477P1020479P1020481P1020482

6 Comments

 1. natuurlijk-rijk

  Ze hebben zich precies reuze geamuseerd 😉 En laten die beestjes die boomkes in de wei met rust?

 2. bart

  Hihi, ze zei meneer tegen me 😉
  Persoonlijk zou ik mij aan de andere kant van de stroomdraad leggen, waar de nieuwsgierigaards perfect zullen komen poseren, mark my words 🙂 En dan nog liefst ‘s avonds rond vier-vijf uur, dan krijg je warmere kleuren op je foto.

 3. Zem

  Hier kickt Zem natuurlijk helemaal op. Geweldig leuk.
  Vond pas bij de grote Intratuin onder de kerstversieringen een levensgroot natuurgetrouw aardewerk bruinig biggetje. Daar doe ik het dan maar mee. En met de foto’s van het Boerenerf…

 4. Eef

  ‘t Is een stel ontdeugende snoezigaards precies. Telkens ik er een foto van zie, toveren ze een lach op mijn gezicht.

 5. hoow@huis met tuin

  Nu zegt “meneer” er wel bij dat je buiten de weide moet liggen. Hij zal wat afgelachen hebben in zn vuistje toen hij je voorstelde om in de weide te gaan liggen.
  Maar de foto’s zijn wel leuk! inderdaad goed voor een instant glimlach.

 6. Madame boerenerf

  @natuurlijk-rijk: de bomen worden 1 voor 1 vernietigd. Ze graven onder de wortels en eten de wortels op.
  @bart: tuurlijk zeg ik meneer tegen je, ikbenekik een welopgevoed meisje hoor 🙂 Maar achter de schrikdraad liggen helpt niet. De beestjes worden dan wat wild en komen met hun snoetjes te veel tegen de draad omdat ze aandacht willen.
  @Zem en Eef: wij vinden ze zelf uiteraard ook heel snoezig 🙂
  @hoow: dat denk ik ook dat meneer zal gelachen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑