Inhaalbeweging

‘t Is hier de laatste tijd rustig geweest qua posts. Nochtans genoeg materiaal om te posten hoor maar ‘t moet er van komen hé! Naast het travakken in het huis was er ook serieus hard travakken op het werk. Momenteel zijn we met twee het werk van vier man aan het doen. Plakt daar nog een drie dagen durende zoektocht naar de juiste bestemmeling voor 34 miljoen eurokes bij en ge krijgt ne serieus stressed out meneer boerenerf (en dan mogen we nog blij zijn dat wij niet genationaliseerd zijn de afgelopen week). ‘t Laatste dat ik dan wil doen is ‘s avonds nog ne keer achter mijne PC kruipen en op een klavier zitten tokkelen. Bij deze een kleine inhaalbeweging.

Den elektriek is overgeschakeld, we zitten nu op onze nieuwe ondergrondse kabel via ons nieuwe zekeringskast. ‘t Gevolg is dat de helft van onze stopcontacten beneden niet meer marcheren. Daar hoorde ook onze waterboiler in de badkamer bij = geen warm water om te douchen. Dat is gelukkig vrij snel en heel vakkundig opgelost.

Vorige zaterdag ben ik naar F.A.C.T.S. geweest. Ik had eigenlijk gene zak goesting om te gaan EN nog een gans pak werk in het huis/de tuin. Maar 1 van de consequenties van verhuizen naar de andere kant van het land is dat ge soms ne keer een efforke moet doen om vriendschappen te onderhouden. Achteraf was ik blij dat ik het toch gedaan had. ‘k Was toe aan een beetje ontspanning. ‘t Heeft me wel wat geld gekost want ik + sci fi + lepe verkopers die visa aanvaarden is een gevaarlijke combinatie. Nu heb ik vrij goed weerstand geboden aan de star wars/star trek/creature of the black lagoon brol (moeilijk!). Maar als dees mannen met een vakkundig in elkaar gelast (ja inderdaad gelast, zoals in: we nemen metalen onderdelen en we lassen dat elkaar) varken afkomen, dan heb ik efkes een zwak moment. Een zwak maar kostelijk moment. Ik heb nu eenmaal een voorliefde voor schone stukken ijzer. Kunst, dat moet zwaar en stevig zijn en er moet niet te veel blabla rond verkocht worden (projectie noemen ze dat dan). Madam boerenerf vindt het niet zo schoon. Lees, het eindigt op mijn slaapkamer of in mijn werkkot. Persoonlijk vind ik het nochtans iets voor in de living. Wat vinden jullie er van?

 

9 Comments

 1. natuurlijk-rijk

  Het past wel bij het behang maar ik kan uw madam volgen, ik zou dat ook niet graag in de living hebben staan. Moet nogal verschieten zijn moet ge zo half beschonken of slaapwandelend in de living komen en ge zijt dat beest vergeten Ge kunt het natuurlijk ook nog mee in de wei zetten 😉

 2. sezaar

  Beestig. Je had moeten laten weten dat je ging, was wel mee geweest dan.

 3. Klaas Roobroeck

  Tjah…kzou er ook niet mee moeten afkomen denk ik.

 4. meneer boerenerf

  @natuurlijk-rijk,
  tja en dat behangpapier gaat dan nog weg! en voor in de weide moet ik het eerst vernissen want anders gaat het roesten …
  @sezaar, ik had niet zoveel goesting dus maar op het laatste beslist om toch te gaan
  @klaas, de truuk is dat niet te vragen en dat gewoon doen!

 5. hoow@huis met tuin

  ah voor buiten zou dat idd nog tof zijn.
  Binnen ben ik niet echt fan van veel decoratie stukken
  en laat dat maar roesten; schoon roest is ook niet lelijk

 6. petra

  Ijkes!!!!!!!!!!!

 7. cee

  Tja, FACTS wilde ik ook wel doen, ben vorig jaar ook geweest. Maar kon sowieso toch niet vermits we op citytrip waren 🙁

 8. AnneTanne

  Natuurlijk is dat iets voor in de living…
  Ik kwam vanuit mijn feedreader op dit bericht terecht vanuit een reactie, en scrolde dus naar boven. In plaats van eerst de tekst te lezen zag ik dus eerst de plaatjes, en al van bij de onderste had ik iets van: ‘Wow, dit is schóóóón!!!!’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑