Een zonnig dagje op het boerenerf

Prachtig weer, was het vandaag. Voor madam Boerenerf het moment om op haar gemakske en beetje van de tuin te genieten (wegens schouderpijn mag ze zelfs niks doen). Maar foto’s nemen lukte nog net.

Ik vermoed dat we dit jaar weer een rijkelijke kersenoogst zullen hebben. Honderden kilo’s kersen zijn er hier vorig jaar op de grond gevallen. Dit jaar hopen we er daar toch een paar tiental kilo van te oogsten.

Hier gaan kersen op komen, nog een paar maand geduld

Als ge zo stillekes in den hof zit kunt ge ook op u gemak de beestjes observeren.

De kippen genoten ook van het zonnetje.

mmmh, zonnetje

En ze was er – eindelijk – getuige van dat onze katten wel degelijk in de bomen kruipen (wat natuurlijk DE reden was waarom we een boerenerf met boomgaard gekocht hebben 😉 )

mmmh, uitstekende bomen om in te klimmen staan er hier!

2 Comments

  1. F

    Wacht tot een heel bataljon pompiers uw poes moet komen bevrijden omdat ze vast zit in een boom 15m boven de grond… En als dat bataljon dan nog eens de mega-ladderwagen van een nabijgelegen kazerne moet inroepen… En als daarmee dan nog eens héél de straat wordt afgezet… Het was ook een zonnige dag, en de poes vond het ook een uitstekende klimboom. Nu ja, het zijn mooie foto’s in het album: “Poes valt brandweerman in battle dress aan – op grote hoogte.”

    • meneer boerenerf

      Stuurt anders maar eens een paar van die foto’s door. Ik heb trouwens ook nog een paar foto’s uit de oude doos teruggevonden: big F op carnaval (kunt ge nagaan hoe oud die zijn!). Ik mail ze u wel ne keer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑