Grosfillex Spacy kast met 3 deuren 124HPP

Dat het raar weer is de laatste tijd. Vrijdag mottig weer, dan is er daar uit nergens die prachtige nazomerdag op zaterdag (denk dat zo ongeveer gans Vlaanderen in zijne hof zat). En vandaag alweer rotweer. En wat doet ne mens op zo een druilerige zondag? Optie 1 is u met een goed boek gemakkelijk in een zetel installeren. Maar wij hadden nog een kast te monteren: een grosfillex Spacy kast. Met gemakkelijke montage zeggen ze dan. Sta me toe daar ne keer fameus mee te lachen:

handleiding kast monteren

Dat is zo 1 handleiding die moet dienst doen voor 3 verschillende soorten kasten. Serieus gasten, komaan! Een extra velleke papier kost nu toch niet zoveel? Drie afzonderlijke handleidingen i.p.v. 1 groot gedrocht waar ge dan van links naar rechts en van boven naar onder moet springen om de juste stappen terug te vinden, dat ga nu toch ook de kost niet zijn? Steek dan niet elk vijzeke en plastieke nopke in een nog apart kleiner dooske als ge wilt besparen op papier hé!

Moet verder zeggen dat ik voor dat geld (220 Euro meneer!) nu ook niet bepaald onder den indruk was van de bouwkwaliteit. ‘k had gedacht, we kopen iets deftig in kunststof dat we voor het moment in de keuken gebruiken (want de oude kasten blijven hier muf rieken). Om het daarna onder het afdak van de schuur als buitenkast te gebruiken. Maar ‘t had toch wat steviger gemogen. Bouwtechnisch trouwens ook niet al te fameus. Madam boerenerf heeft nog een kleerkast uit grootmoederstijd staan: alles past perfect in elkaar en wordt vastgezet met 4 schroeven. Voor dees kast gebruikt ge 25 vijzen en ‘t wiebelt nog altijd.

toch geen 220 Euro waard zekers?

Neen, die kast, dat had beter, mooier en goedkoper gekund. In ‘t vervolg pakken we er meer onze tijd voor en zoeken we eerst ne keer deftig op ‘t internet want nu was’t: haast en spoed, en dat is dus zelden goed.

Voor de rest dus gisteren een zalige, lekkere barbeque gehad. Mede dankzij madam boerenerf haar appelcake (met appeltjes uit de eigen boomgaard!).

En natuurlijk ook dankzij de de gezellige gasten, die wel een vree handig cadeauke mee hadden:

Dat we hem nog gaan kunnen gebruiken, dienen boek! (hij stond zelfs al op ons ‘nog te kopen’-lijstje)

3 Comments

  1. sezaar

    Tjah, in Gent was het een stralende zon. Wie wou hier nu ook weer weg?

  2. Lotte

    hmmm ziet er wel een sjieke boek uit, niet echt wc lectuur wegens “te dik” 🙂

  3. Maarten

    Voor de helft van dat geldt hebt ge een kast van gelijkaardige kwaliteit in Ikea. Eerste miskoop :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑