Fietstochtje

Prachtige zondag (zaterdag ook, maar toen moest madam Boerenerf werken). Hoog tijd om de nieuwe streek eens te verkennen. Nu hebben we hier al redelijk wat met den auto rondgesjoefd. Maar we vonden het hoog tijd om de kleinere baantjes ne keer met de fiets te verkennen.

En dat het een mooie streek is waar we wonen!

Met grote, nieuwsgierige koeien.

En ook serieus bergop en bergaf. Bergaf is wel plezanter.

Madam boerenerf in volle afdaling

8 Comments

 1. hilda

  verdorie, k had madam boerenerf wel eens van dichterbij willen uitchecken, curieus welke botjes ze deze keer zou showen 🙂
  wel zalig hé, zo’n mooie najaarsdagen

  • boerenerf

   Haha, dat is jammer hé! Ik had nochtans schone botjes aan hoor 😉

 2. huis met tuin

  puur genieten

 3. bart

  Zalig hé, zo in je eigen streek, vanaf je eigenste voordeur, je fiets nemen en prachtige hoekjes en kantjes ontdekken. Zelfs nu, na tien jaar ontdekken wij zelf ook nog af en toe zo’n plekjes als we op fietstocht(je) trekken.

 4. boerenerf

  @iedereen, we hebben optimaal genoten van 1 van de laatste prachtige najaarsdagen. Met al die venijnige hellingen gaan we toch ne keer moeten kijken naar elektrische fietsen of nen bromfiets. Kwestie dat madam, meneer hier kan bijhouden.

 5. F

  Of neem een hond en ga te voet op stap. De beste vriend van de mens en allicht ook van Familie Boerenerf. Wat is trouwens een boerenerf zonder gevaarlijk uitziende waakhond?
  Nu ik er aan denk: een hond sluit fietsen niet uit maar het vergt iets meer oefening, vooral van de baas… 🙂

  • boerenerf

   @f, onze drie katten zouden nogal content zijn met zo’n blafbeest op het erf ! Ne keer de kippen en varkentjes er zijn zullen we al meer dan werk genoeg hebben met onze beesten om er nog een dagelijks wandeling met een hond bij te doen. Neen, dit is, en blijft een hondenvrij erf.

 6. Lotte

  En zo komt ne mens eens van zijn erf 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑