Groensels

Madam boerenerf vindt dat ge niet op chips en cola kunt overleven. Dat kan dus wel en ik ben er het levende bewijs van (toegegeven uw aërodynamische lijn wijkt dan wel enigzins af). Maar soit, we leven nu op den buiten en moeten gezonder gaan eten is er beslist. Dat is me dus op voorhand niet verteld. Dat zijn zo toevoegsels aan het contract achteraf. En ik heb me weer in de luren laten leggen. Den Koning zou beter madam boerenerf hier als koninklijk bemiddelaar aanstellen, ‘t zou dan wel rap geregeld zijn en achteraf zou IEDEREEN zich bekocht voelen, wat de samenhorigheid tussen onze twee landsdelen alleen maar kan bevorderen (gedeelde smart is halve smart en zo).

Maar om nu eindelijk te zeggen wat ik moest zeggen van madam boerenerf geheel uit vrije wil hier wou zeggen: biodejaneiro ziet er een heel leuke, informatieve blog uit voor mensen die graag gezond eten (die bestaan naar ‘t schijnt, en wettelijk moogt ge er niet op jagen met uwe kruisboog). Of mensen die veel te veel groensels uit de eigen moestuin hebben en wel ne keer een ander gerechtje willen uitproberen. Allen daarheen, en laat uw lekkerste gerechtje achter voor het nageslacht!

4 Comments

 1. Tine

  Madam Boerenerf heeft groot gelijk.
  Ik probeer mijnheer Woeste Tuin al geruime tijd warm te maken voor een beetje ‘gezond groensel, bij voorkeur van eigen kweek’. Met wisselend succes.
  Hij is al overstag gegaan om volgend jaar een paar uitprobeerselkes te planten, maar heeft ook al duidelijk gesteld dat ik ze dan maar moet opeten.

  Moeilijken eter (al is dat volgens hem niet waar), nogal zot van cola en niet vies van een half kilootje vlees in welke uitvoering dan ook.
  Ik krijg de gezonde voeding maar moeilijk verkocht.
  Geen sla, geen rauwe tomaten, geen komkommer, geen radijzen… Zelfs niet gepimpt want geen mayonaise of dressing. En breek mij de bek niet open over fruit…

  Leuk om weten dat we niet de enige zijn met bescheiden issues over voeding.:)

 2. natuurlijk-rijk

  Nu ben ik wel heel benieuwd naar die aërodynamische lijn!

 3. bart

  als ze beginnen met vegetarische volauvent dan ben ik weg hé 🙂

  • boerenerf

   Dat ‘half kilootje vlees met ne cola’-gerechtje van Tine klonk inderdaad niet slecht …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 BOERENERF

Theme by Anders NorenUp ↑